معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور در نشستی که به مناسبت معرفی دستاوردها و مشارکت بیشینه اعضای هیات علمی در سازمان مرکزی برگزار شد ، افزود: این موفقیت ارزنده مرهون فعالیت های اعضای هیات علمی دانشگاه ، استقرار و تمرکز کلیه فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی در سامانه پژوهشی گلستان و آدرس دهی یکسان مقالات اساتید دانشگاه است.
وی اضافه کرد: سامانه پژوهشی گلستان دانشگاه پیام نور با هدف یکپارچگی و نظارت بر فعالیت های آموزشی و پژوهشی اساتید ، ایجاد بانک اطلاعاتی جامع و به روز آثار پژوهشی به همراه محتوای الکترونیکی آثار ، اجرای عادلانه امتیاز دهی به آثار و مدیریت بهینه منابع راه اندازی شد و خوشخبتانه با تلاش مستمر دانشگاه های پیام نور سراسر کشور کلیه اطلاعات پژوهشی و تحقیقاتی اساتید دانشگاه پیام نور در این سامانه جمع آوری و ساماندهی شد.
وی تصریح کرد: معاونت فناوری اطلاعات درصدد راه اندازی برد اطلاع رسانی اساتید مشابه دانشگاه های سنتی است که اساتید هم رشته بتوانند از مقالات همکاران خود مطلع شوند که با اقدامات جدید قرار است این برد با دسترسی بهتر فعال شود.
وی با اشاره به نشریات تخصصی گفت: تعداد نشریات تخصصی دانشگاه پیام نور از ۲ نشریه در سال ۸۹ به ۱۱ نشریه علمی پژوهشی و ۲۰ نشریه با عنوان تایید شده رسیده که آنها نیز با چاپ دو شماره به نشریات علمی پژوهشی می پیوندند و این پیشرفت در حوزه نشریات تخصصی شایسته تقدیر است .
دکتر آخوند با عنوان اینکه در حال حاضر سامانه نشریات دانشگاه پیام نور فعال است و تعداد ۳۹ نشریه بارگذاری شده گفت: چاپ الکترونیکی و کاغذی این نشریات در حال انجام است.
وی در مورد دسترسی به پایگاه های علمی برای جستجوی مقالات گفت: با توجه به تحریم های موجود ، امکان دسترسی به این پایگاه ها مانند سابق وجود ندارد اما معاونت فناوری و پژوهشی دانشگاه پیام نور شرایطی را مهیا کرده که اساتید به صورت OFFline بتوانند از طریق ایمیل به همکاران سازمان مرکزی مقاله مورد نظر خود را دریافت کنند.
دکتر آخوند گفت: در حوزه مراکز رشد ، شرکت های دانش بنیان ، کارآفرینی تولید منابع آموزشی ، آزمون نیز اقدامات گسترده ای انجام شده است. در زمینه تولید محتوا در حال حاضر برای ۱۱۰۰ عنوان کتاب ابلاغ تالیف صادر شده و این تعداد برای یکسال رقم قابل ملاحظه ای است.
وی با اشاره به راه اندازی کتابخانه دیجیتال دانشگاه پیام نور گفت: در حال حاضر در حدو د ۸۵ هزار عنوان در کتابخانه دیجیتالی دانشگاه پیام نور قرار گرفته است.
دکتر آخوند ابراز امیدواری کرد با تلاش پیگیر تمامی پیام نوریان بتوان در جهت افزایش رتبه پژوهشی ، انتشار حداقل یک نشریه علمی پژوهشی برای هر رشته، توسعه محتوای الکترونیکی ، جهت دهی عناوین پژوهشی به سمت موضوعات کاربردی، توسعه نشریات علمی ، ایجاد مراکز رشد و دانش بنیان گام برداشت.